MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Харкові знову прогримів вибух

25.11.2014   
Яна Смелянская
Буквально за кілька тижднів політичну обстановку в Харкові з режиму stand-by перевели у стан підвищеної боєготовності. 28 вересня - знесення пам’ятника Леніну, 7 листопада - марш комуністів з побиттям учасників, 9 листопада - вибух в кафе "Стіна". Далі - серія вибухів протягом минулого тижня. Черговий вибух у Харкові пролунав сьогодні вночі.

Біля військової частини в Харкові пролунав вибух. У Харкові в ніч з понеділка на вівторок пролунав вибух біля військової частини на Холодній горі. Про це повідомляють користувачі порталу Харьковфорум.

«Ми чули, на вул. Соціалістичній. Два рази бахнуло», - написав один з учасників форуму.

«У мене на вул.Переможців скла тремтіли, я на ліжку навіть відчув вибух. Відразу від під’їзду машина охорони полетіла в бік ул.Наріманова», - повідомив інший учасник Харьковфорума.

Як повідомив один з очевидців, вибух пролунав близько 23: 45-23: 50.

«У п’ятиповерхівці за магазином «Київський» вікна повилітали, не повністю, але на всіх поверхах. В паркані (військової частини - ІФ) - діра з півметра, а паркан - бетонний. Судячи з уривків розмов, вибуховий пристрій був у якомусь смітнику біля військової частини », - описав наслідки вибуху очевидець.

 Поділитися