MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Правосуддя без результату – До уваги журналістів та небайдужих людей

29.06.2015   
Людей тримають під вартою протягом 6-ти років та 10-ти місяців без оголошення вироку – 30 червня в Шевченківському суді м. Києва буде проводитися попередній судовий розгляд обвинувального акту відносно трьох осіб, яким не вручені повідомлення про підозру і копії обвинувального акту.

30 червня в Шевченківському суді м. Києва буде проводитися попередній судовий розгляд обвинувального акту відносно трьох осіб (прізвища не розголошуються з метою безпеки людей), яким не вручені повідомлення про підозру і копії обвинувального акту. Ці троє чоловіків вже 6 років і 10 місяців знаходяться під вартою в слідчому ізоляторі без оголошення їм вироку суду.

Порушені всі розумні строки розгляду кримінальної справи! В наявності три рішення апеляційної інстанції про направлення на додаткові розслідування!

За даними адвоката Харківської правозахисної групи Анни Литвин з червня 2015 року троє осіб, які перестали бути обвинуваченими після того, як перестала існувати стара кримінальна справа, всупереч закону, без статусу підозрюваного або обвинуваченого в новому кримінальному провадженні утримуються під вартою в СІЗО без рішення суду. Прокуратурою, слідчими органами та адміністрацією Київського слідчого ізолятора ігноруються порушення їх прав, незважаючи на численні скарги адвокатів ув’язнених.

Проте абсолютний цинізм, всупереч конституційному праву людини на захист, проявляється в тому, що воно відкрито та грубо порушується. Суддя Шевченківського районного суду, всупереч вимогам діючого законодавства, прийняв обвинувальний акт для розгляду.

ЗУПИНИМО СВАВІЛЛЯ!

Запрошуємо журналістів та небайдужих людей на судовий процес.

Судове засідання відбудеться за адресою: м.Київ, вул.Смирнова-Ласточкіна, 10Б, каб.34 головуючий суддя А.В.Трубніков, справа №1-кп/761/863/2015.

Про деталі ви можете дізнатися у адвоката Анни Литвин, тел: 0997111699

 Поділитися