MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Окупований Донбас не отримає навіть ліків

25.11.2014   
Яна Смелянская
Наскільки довго окупований Донбас зможе "протягнути" в умовах повної економічної блокади з кожним днем стає все більш актуальним питанням.... Населення на самовиживанні. Українська влада - відмовилась, самозвана - погодилась.

 Міністерство охорони здоров’я не може постачати лікарські засоби та медичні препарати на окуповані території Донецької та Луганської областей.
Про це повідомила заступник міністра охорони здоров’я Альона Терещенко.

«На території, які, на жаль, тимчасово окуповані, на сьогодні у нас немає можливості постачати туди ліки. Ми законослухняні українці, і ми повинні виконувати указ президента і рішення уряду про заборону поставок будь-якої допомоги на окуповані території», - зазначила вона.

У той же час Терещенко повідомила, що МОЗ офіційно звернувся до Міжнародного комітету Червоного Хреста і до місії ОБСЄ з проханням допомогти доставити ліки на окуповану територію в заклади охорони здоров’я.

 Поділитися